Casa Valle Ciafone

Authentiek Italië

Onze Casa Valle Ciafone is een authentiek Italiaans pand, dat gebouwd is in 1905. Voorheen woonde er een typische Italiaanse familie in de boerderij, met een grote schare familieleden. De authentieke boerderijwoning past helemaal binnen de boerderijstijl van het gebied. We hebben er niet voor niets voor gekozen om de authentieke details zoveel mogelijk te behouden bij het renoveren. Zo hebben we in het stalgedeelte de oude bogen behouden voor de oude look. Wel hebben we bij het renoveren ervoor gekozen om de accommodaties te voorzien van alle moderne comfort.

Idyllische omgeving

De omgeving van onze appartementen is groen, heuvelachtig en idyllisch. De prachtige natuur in Le Marche laten we graag voor zichzelf spreken. Tussen de landschappen van het dorpje Borgo Miriam kom je zonder twijfel tot rust. Daarom is een verblijf in Casa Valle Ciafone de perfecte gelegenheid voor een rustgevende vakantie in Le Marche.

Le Marche

Casa Valle Ciafone ligt weliswaar in een landelijk gebied, waar je heerlijk tot rust kunt komen, maar de streek biedt genoeg interessante plaatsen in de buurt die het bezoeken waard zijn. De weg naar de kust is slechts een halfuurtje en deze leidt je naar de Palmen Riviera. Bezoek San Benedetto del Tronto of Grottammare voor een dagje strand. Daarnaast is het slechts een halfuur rijden naar de Apennijnen, waar gedurende sommige jaargetijden zelfs mogelijkheid is tot skiën. Liever een stad bezoeken? Ascoli Piceno biedt de gelegenheid om het stedelijke leven op te zoeken. Binnen een halfuur bevind je je in deze stad, die al bewoond wordt sinds de steentijd en gebouwd is uit typische zandsteen.

Overnachten bij Casa Valle Ciafone? Boek nu!